0

Amsterdam – Mensen in de modewereld, zoals journalisten en vormgevers, zijn vaak verzot op hun Mac. Maar zijn Apple-gebruikers over het algemeen echt meer stijlvol dan mensen die al hun zaken doen op een PC? Onderzoek zegt van wel.

Volgens een analyse van het bestedingspatroon van 700.000 mensen bleek dat eigenaars van een Mac vaker de neiging hebben om te winkelen bij high-end en trendy retailers zoals Barneys, waar ze merken shoppen zoals Jimmy Choo en Burberry, terwijl gewone pc-gebruikers meer kiezen voor massamarkt merken als C&A.

Bij het onderzoek werd ook stilgestaan bij het feit dat Apple producten meer kosten dan PC’s en dat mensen die Mac’s hebben vaak meer geld te besteden hebben aan zaken als kleding. Maar wij weten dat stijl niet per definitie te maken heeft met de inhoud van je portemonnee of welke computer je gebruikt.

De Apple store in Amsterdam wordt morgen 3 maart geopend. Zouden er dan ook veel modieuze mensen gaan kijken naar de opening? Dit kun je alleen zien als je zelf een kijkje gaat nemen.

Ook Carrie Bradshaw gebruikt een Mac, hoewel dat niet altijd over rozen gaat…

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.apple.nl

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties