0

Amsterdam – Gisteren was het zo ver. Dé grote lingerieshow van Hunkemöller vond plaats in Berlijn tijdens de Fashion Week van onze oosterburen. Als gezicht van het merk kon Sylvie van der Vaart natuurlijk niet ontbreken. Ze nam een break van haar vakantie om de Hunkemöller show te openen én af te sluiten. Maar eerst konden er wat vragen gesteld worden aan haar door de pers.

I Love Fashion News was ook uitgenodigd en Sylvie werd aan de tand gevoeld over haar lingerie geheimen en haar stijl. “Twee maanden geleden zou ik zeggen dat items met neonkleuren de musthaves van deze zomer zijn. Maar nu dat ik in een vakantie mood ben, ga ik voor een bohemian stijl met een Hollywood spirit. Lange jurken en rokken, fedora hoeden, kralen, dat soort dingen. Oude foto’s van topmodel Elle Macpherson geven mij elke keer weer inspiratie. Ik ben nog niet echt bezig met mijn winter wardrobe

“Maar nu dat ik in een vakantie mood ben, ga ik voor een bohemian stijl met een Hollywood spirit.”

Het stijladvies van Sylvie? “Ik heb de laatste jaren gemerkt dat accessoires heel belangrijk zijn voor mij. Als je een t-shirt jurkje draagt, kun je met de juiste accessoires een leuke look creëren. Mooie sieraden, schoenen, een riempje en een goede tas.”

Op de vraag waar Rafael haar het liefst in ziet, moet ze wel een beetje lachen. “Rafael is een grote lingeriefan. Hij is dol op jarretels, dat is en blijft hét sexy item in mannen hun ogen. Als een vrouw op je wacht in mooie lingerie met jarretels en kousen, dat is natuurlijk de ultieme fantasie. Verder houdt hij van kleurrijke setjs. Roze, turquoise, alle kleuren, hij is er dol op.”

Later onthult Sylvie dat ze zelf ook veel houdt van jarretels en kant. Het liefst draagt Sylvie een balconnet of een push-up beha. “Waar ik sterk in geloof is dat je het spannend moet houden in je relatie. Dit doe je door niet te vergeten wat je deed toen je elkaar net ontmoette. Mooie lingerie aantrekken kan daar natuurlijk bij helpen. Kaarsen, rozenblaadjes, een volgestoomd bad en prachtige lingerie.”

“Waar ik sterk in geloof is dat je het spannend moet houden in je relatie.”

Natuurlijk wordt er voor Sylvie’s campagne voor Hunkemöller gebruik gemaakt van Photoshop, maar gelukkig niet te veel. “Je moet wel een beetje Photoshop gebruiken. Het is een manier om dingen er mooier uit te laten zien. Maar ik ga het liefst voor zo natuurlijk mogelijke foto’s. Ik ben trots op mijn lichaam, ik wil niet een ander persoon worden. Daarom vind ik het belangrijk om tijdens photoshoots soms naturel foto’s van mijzelf te tweeten zodat iedereen ziet dat ik echt zo ben.”

Bekijk foto’s van de Hunkemöller show hier!

Dé outfit die Sylvie droeg tijdens het interview

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties