0

Amsterdam – Al eerder lieten we je weten dat super styliste Danie Bles ook dit jaar weer een Mix ‘n Match show zal houden. Het leek ons daarom leuk om Danie persoonlijk te interviewen en te vragen naar de ervaringen en verwachtingen van de styliste voor de shows van dit jaar!

Ben jij ook zo benieuwd naar alle tips en trucs van Danie op gebied van styling? Lees dan snel ons interview met de grote dame in modeland, waarin je ook meteen leest hoe je kaarten kunt winnen voor de geweldige shows!

Hoe voelt het nou om dit jaar opnieuw zo’n grote show te organiseren?
“Het blijft voor mij altijd een super spannend, maar tegelijkertijd ook een ontzettend leuk moment om de Mix ‘n Match show te mogen doen. Ik vind het organiseren en uitvoeren van deze show ook het aller-leukste om te doen, vind het nog steeds heerlijk om setjes te maken en leuke merken met elkaar te mixen!”

De Mix 'n Match show van vorig jaar

Wat kunnen we van de show van dit jaar verwachten?
“Het is dit jaar natuurlijk een stukje groter dan de voorgaande edities, omdat de shows worden verdeeld over verschillende dagen. We hebben zo’n 100 outfits, dus de productie is ontzettend groot. In vijf verschillende rondes krijgen de gasten de herfst en winter trends voor komend jaar te zien. Alle rondes hebben weer een ander thema, zoals Business, Fashion, Denim, Travel en Cocktail. Ontzettend leuk omdat je dan natuurlijk voor alle gelegenheden weet wat je aan kunt trekken komende maanden. En natuurlijk worden binnen deze rondes verschillende merken met elkaar gecombineerd, van betaalbare items tot luxe producten!”

New Season Musthaves van Danie

Wat hoop je met deze Mix ‘n Match show te bereiken?
“Ik hoop vooral op drie hele mooie en inspirerende avonden. Het is een bijzonder event omdat het eigenlijk voor iedereen die van mode houdt toegankelijk is. Ik vind het een heerlijk gevoel als ik nét voordat de shows starten de adrenaline voel. De stress die je meemaakt tijdens het organiseren en de roes die je voelt tijdens de finales van de shows: dat zijn momenten waarop ik heel gelukkig ben. Ik hoop dat iedereen na de show ontzettend geïnspireerd is en weer zin krijgt om zijn of haar garderobe lekker te mixen. Het is heel fijn als je na het zien van een Mix ‘n Match show kunt bedenken welke items je nog in je kast hebt liggen, en welke je nog moet aanschaffen om de perfecte look te bereiken.”

Winter Musthaves, binnenkort te lezen in het ByDanie Magazine

Waarom moet iedereen komen naar de Mix ‘n Match show in september?
“Omdat iedereen wel zou willen weten wat ze de komende maanden moeten dragen toch? Nu heb je tijdens een hele leuke avond al deze trends binnen handbereik en kun je ook nog eens genieten van een hele mooie show! Dus bestel allemaal snel kaarten en kom vooral langs!”

Natuurlijk hebben we met Danie geregeld dat je kaarten kunt winnen voor een van de geweldige Mix ‘n Match shows, die zullen plaats vinden op 15 en 16 september! Laat hieronder een reactie achter om ons te laten weten waarom je de show van Danie niet mag missen en wie weet zien we je daar!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Klik hier voor meer informatie over de show! Hou daarnaast I Love Fashion News in de gaten, want binnenkort kun je nog veel meer lezen over ons interview met Danie!

www.bydanie.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties