0

NEW INTERVIEW: PPQ in voorbereiding op BoutyqAmsterdam – Gisteren sprak ik met de designers van PPQ  die ‘s ochtends vroeg vanuit Londen zijn aangekomen om gelijk door te gaan naar de castingdag van Boutyq die plaatsvond in de prachtige kapsalon Coup d’État in Amsterdam.

Het is een lange dag voor Amy Molyneaux en Percy Parker, die sinds 1992 onder het label PPQ samenwerken. In Engeland zijn ze hot news: zo showden ze op de London Fashion Week en worden ze gedragen door celebs als Agyness Deyn en Sienna Miller. In Nederland zijn ze nog een beetje een underdog. Hoog tijd om hier verandering in te brengen besloot het duo. “Toen we hoorden over het succes van Jade Jagger afgelopen jaar, raakten we overtuigd om mee te doen met Boutyq. Voor ons is dit de perfecte kans om met het Nederlandse publiek kennis te maken”.

De kandidaten

De kandidaten

PPQ cast de modellen

PPQ cast de modellen

Zelf blijven ze erg nuchter onder hun succes. “Alles gebeurde gewoon, we hadden geen vooropgezet plan. We proberen steeds nieuwe dingen voor onze shows om het spannend voor onszelf te houden en het publiek te blijven verrassen natuurlijk. De laatste collecties bevatten heel veel kleur en textuur. We zijn nu een beetje een nieuwe weg in geslagen voor onszelf, we werken met minder mensen en dat bevalt heel goed”.

Er komen hele veel modellen langs

Het loopje wordt getest

Strike a pose!

Strike a pose!

Op Boutyq zal PPQ hun nieuwe collectie ‘Fantasia’ tonen waarin we veel avondkleding kunnen verwachten in donkere kleuren. Het Britse designerduo wil dan ook tijdens Boutyq heel duidelijk hun eigen stijl neerzetten. “Het is de eerste indruk die Nederland van ons krijgt en we willen dat die de echte PPQ laat zien”

Op 23 maart zal Nederland eindelijk kennis maken met modesensatie PPQ, wil je alvast meer weten over dit interessante duo? Kijk dan op ppqclothing.com , www.mynthboutyq.com of op www.wellaprofessionals.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties