0

Amsterdam – Of we het leuk zouden vinden om een telefonisch interview te houden met Louise Roe, je weet wel, de super mooie celeb uit onder andere The City. Je snapt natuurlijk dat we daar niet al te lang over hoefden na te denken: natuurlijk wilden we dat!

Dus zo gezegd, zo gedaan. Gisteren mochten we een kwartier lang kletsen met de Britse schone, die echt ontzettend lief en vriendelijk is. We mochten haar alles vragen, dus deden we dat ook. Van haar zomertips tot aan wie de leukste in modeland is, alles kwam voorbij.

Louise presenteert tevens het nieuwe MTV programma Plain Jane, dat vanaf oktober te zien zal zijn. Over dat gedeelte lees je binnenkort meer, maar voor nu mogen we je alvast een tipje van de sluier geven over tips, trucs en kleding advies van Louise.

De stunning Louise Roe!

Eigenlijk zijn wij heel erg benieuwd hoe je zover bent gekomen in de modewereld?
“Weet je, mijn vader is schrijver en hij zei altijd dat als je echt iets wilt, je er heel erg hard voor moet werken. En dat heb ik gedaan. Ik wilde altijd iets met mode doen en ben daar al sinds mijn 16e mee bezig. Ik begon toen met een stage bij Elle UK en zo is het balletje een beetje gaan rollen. Ik heb wel alles zelf gedaan, hard werken is toch echt de enige mogelijkheid om te bereiken wat je graag wilt!”

De lovely Louise.

Hoe kwam je dan eigenlijk bij The City terecht?
“Ik had Adam (Adam DiVello, de bedenker van The City, red.) ontmoet in LA en het klikte goed tussen ons. Hij vond dat mijn outfits er altijd leuk uitzagen en vroeg of ik mee zou willen doen aan de show. Natuurlijk zei ik daar geen nee tegen, ik zat al in die wereld en ik kende Whitney al, dus dat was een goede klik. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad bij The City en we hebben heel veel plezier gehad met de cast.”

Louise in gold.

Wie is de leukste persoon die je kent in modeland?
“Oeh, goede vraag. Als ik heel eerlijk ben, dan is dat toch echt Joe Z van Elle. Hij is zo ontzettend bescheiden en lief, terwijl hij wel de hele industrie op zijn duimpje kent en met alle celebs wel omgaat. Dat vind ik bewonderenswaardig.”

Wat zijn de do’s en don’ts deze zomer op modegebied?
“Ik zie heel veel oranje terug komen en dat vind ik erg leuk, ik hou wel van die kleur. Zelf kies ik deze zomer voor de boho look, lekker nonchalant met toch de juiste details. Je kunt hierbij denken aan een mooie kaftan die je perfect kunt af stijlen met sieraden en bijvoorbeeld een luipaard bikini voor het strand. Heel simpel, maar met een vrouwelijke touch.

Waar ik niet zo weg van ben is de neon trend, dus dat vind ik een don’t! Say bye bye to that trend, het is mij te jaren tachtig. Ik hou wel van felle kleuren hoor, maar niet van neon!”

De favo looks van Louise voor de zomer, boho chic!

Tot slot, heb je zelf nog zomerplannen?
“Zeker weten en ik kijk er erg naar uit! Ik ga binnenkort naar Miami om wat leuke shows te zien en te bezoeken, dus daar heb ik veel zin in! Daarna ga ik eens heerlijk op vakantie, want dat heb ik de afgelopen maanden niet gedaan. De reis zal gaan naar Florida, heerlijk afkoelen op het strand en lekker bijkomen!”

Na dit fijne, casual gesprek was het tijd om over te gaan op het programma dat Louise voor MTV presenteert: Plain Jane. Hou ILFN in de gaten, want binnenkort publiceren we deel 2 van het interview, waarin we uitgebreid ingaan op dit heerlijke programma!

www.mtv.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties