0

WellaAmsterdam – Zoals Elke de make-up goeroe bij Boutyq was, mocht Jeffrey Janssen, Creative Director Style en Care Wella Professionals, zich de absolute haarexpert noemen.

ILBN mocht hem gisteren backstage alles vragen over de looks van Wella Professionals voor de drie Boutyq-shows. En hij verklapt ook nog een kapseltrend!

Wella

De mannen krijgen uiteindelijk een wetlook

Kun je wat vertellen over de kapsels voor deze shows?

“Voor mannen hebben we een hele vernieuwende look gecreëerd, hier zou echt wel een trend uit kunnen ontstaan! Het gaat om een bijzondere wetlook, heel clean, maar wel stoer en rock & roll tegelijk. Voor de dames hebben we gekozen voor een geföhnde look. Zowel ik als de ontwerpers wilden wel iets heel androgeens proberen, dus de looks voor de mannen en vrouwen blijven dicht bij elkaar. Bij de vrouwen hebben we ook gouden spelden gebruikt die je heel duidelijk kunt zien, ook vernieuwend!”

Wella

Er zijn flink wat mensen bezig om de juiste looks te optimaliseren

Wat is het spannendste moment van een show voor jou?

“De totale look is heel spannend, als de modellen ook de kleding aan hebben. Dat is toch een mooi moment. Ook wanneer de lichten aan gaan en de muziek opkomt, voel ik kriebels in mijn buik. De complete look, daar kan ik van genieten.”

Wella

De vrouwen krgen gouden haarspelden in

Wat zijn de trends die we deze zomer nog veel zullen zien?

“Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen, ik zie een trend genaamd passionista opkomen. Dat is wanneer het haar in heel veel lagen wordt geknipt en in een hele mooie, dieprode kleur wordt geverfd. Voor mannen komt de scheiding echt weer terug.”

Wella

Alle modellen werden gestyled met producten van Wella

www.wella.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties