0

Amsterdam – Vandaag lanceerde super styliste Danie Bles haar nieuwste ByDanie Wedding Guide. Hoe dat verliep en welke bekende gasten er allemaal bij waren, lees je natuurlijk hier. Wij maakten echter ook van de gelegenheid gebruik om Danie te vragen wat nou dé wedding tips zijn die je niet mag missen!

Als ‘nieuwe’ bruid weet Danie daar natuurlijk alles van, en dus volgen hier haar tips om je bruiloft zo geslaagd en soepel mogelijk te laten verlopen. Als Danie het zegt, geloven wij het!

1. Maak een planning en aftellijst
“Het is op je grote dag al druk genoeg, dus zorg ervoor dat je een aftellijst hebt waarin duidelijk staat wat er nog allemaal moet gebeuren en wanneer de deadline hiervoor is. Op een aftellijst kun je per maand noteren wat er allemaal geregeld moet worden, tot aan je huwelijksdag zelf. Zorg dat je een goede planning hebt en dat je ook probeert je aan deze planning te houden!”

2. Bedenk hoe je eruit wilt zien
“Probeer voor jezelf al te bedenken hoe je er graag uit zou willen zien op je bruiloft. Ik heb zelf altijd al een bepaald beeld voor ogen gehad wat betreft mijn trouwjurk, dus dan is het ook een stuk makkelijker om de juiste jurk te vinden. Bedenk van tevoren wat voor soort jurken je mooi vindt en voor welke look je zou willen gaan.”

De jurk van Danie op haar grote dag

Danie: "Ik had van tevoren al echt een bepaald beeld van hoe ik eruit wilde zien"

3. Neem de tijd voor de tafelindeling en proef voor
“Voor het eten geldt echt: ga van tevoren voorproeven! Veel mensen nemen hier niet genoeg tijd voor, maar het is wel erg belangrijk. Ook heel belangrijk is natuurlijk de tafelindeling, wie zit naast wie? Ik zou adviseren om hier twee avondjes voor uit te trekken en er in alle rust naar te kijken. Maak een collage van papier, teken alle tafels op een plattegrond en ga aan de slag. Vul met een potlood alle namen in zodat je later eventueel dingen kunt uitgummen. Je bent er even mee bezig, maar als het eenmaal af is, heb je weer een zorg minder. Zorg overigens ook voor genoeg eten en drinken voor je gasten, niet geheel onbelangrijk.”

Danie: "Ga voorproeven en neem de tijd voor de tafelindeling!"

4. Zorg voor ingelopen schoenen en een dresscode
“Het klinkt gek, maar zorg ervoor dat je schoenen zijn ingelopen voordat je ze draagt op je bruiloft. Draag ze een paar keer thuis zodat ze echt lekker zitten. Het is niet leuk als je de hele avond last hebt van je voeten en daardoor minder plezier kunt maken Geef je daarnaast een avondfeest waarbij de gasten ook op het gras staan? Zorg er dan voor dat de gasten dit weten door een dresscode op te stellen. Zo voorkom je dat de meerderheid van de dames hun hakken moeten verpesten door op het gras te staan!”

Danie: "Zorg voor goed ingelopen schoenen zodat je geen pijn hebt aan je voeten tijdens je bruiloft!"

5. Zorg voor goed ondergoed
“La Perla heeft echt de mooiste huidkleurige ondergoed, in hele goede nude tinten. Altijd handig om ondergoed te dragen in een goede huidkleur, zodat je ook daar geen zorgen over hoeft te maken. En kun je nou écht geen ondergoed aan? Dan zou ik aanraden om een O.b. Tampax te gebruiken, zo kun je toch nog dat glamour gevoel behouden. Zorg er in elk geval voor dat je niet bezuinigt op je ondergoed, want je wilt geen lelijke lijntjes of oneffenheden zien.”

Danie: "La Perla heeft echt de mooiste nude ondergoed!"

6. Last but not least: Blijf dicht bij jezelf
“Probeer als bruid echt dicht bij jezelf te blijven. Ga je niet opeens anders voordoen omdat je grote dag dichterbij komt, probeer dan niet ineens iemand anders te zijn. Blijf dicht bij jezelf en bij je eigen smaak. Dit geldt natuurlijk voor je jurk, maar ook voor het grote gevoel rondom je bruiloft. Vergeet niet om ook te genieten, dit is jouw grote dag en die maak je natuurlijk maar 1 keer mee!”

Danie en haar man op hun grote dag

Voor meer wedding tips kun je natuurlijk terecht bij de nieuwste ByDanie Wedding Guide, met onder andere nog meer stijltips, foto’s van de grote dag van Danie zelf, een kijkje in het trouwalbum van bijvoorbeeld Renate, Leontine en Touriya en een glimp van Nikkie Plessen als fashion bride!

De cover van de nieuwste ByDanie Wedding Guide, die nu te koop is in de winkels!

Wat vind jij van de tips van Danie voor je bruiloft?

www.bydanie.nl

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties