0

Amsterdam – Vanmorgen was I Love Beauty News al vroeg voor jullie op pad om Fancy’s next top model, Vera, te interviewen tijdens haar eerste, echte fotoshoot. De jonge Vera werd begin juni verkozen tot ‘Beauty of the Year‘ tijdens de Fancy model search.

We begonnen de dag rustig met een kopje thee en een lekker croissantje. Na wat met elkaar gekletst te hebben begon de spannende dag voor vera en ging zij in de make-up. Dit was een mooi moment om haar wat vragen te stellen…

Is er al veel veranderd sinds jij bent verkozen tot ‘Beauty of the Year’?
Nee, eigenlijk niet zo veel… Het begint nu allemaal een beetje met deze shoot. Ook de andere prijzen die ik gewonnen heb zijn grote veranderingen en dingen die ik nog nooit gedaan heb. Tijdens de Amsterdam Fashion Week ga ik een modeshow lopen. En ik krijg een contract bij Max Models. Ook komt IMG (een heel bekend frans modellenbureau) deze zomer naar Nederland en dan zal ik hun ontmoeten. Hahaa en ja… ik heb in het schoolkrantje gestaan.

Is dit je eerste fotoshoot?
Ja, ik heb nog nooit zoiets gedaan. Alleen de show tijdens de finale van de Fancy Model search.

Hoe vond je het om een modeshow te lopen?
De eerste keer vond ik het heel erg spannend om een ronde te lopen over de catwalk, maar de tweede keer had ik er heel veel zin in en vond ik het super leuk om te doen! Ik heb nu ook alweer super veel zin in de Fashion Week in Amsterdam. Het lijkt me super om daar een show te lopen.

Wat verwacht je van de fotoshoot?
Eigenlijk heb ik geen idee… Ik laat het maar gewoon over me heen komen. Ik heb er wel super veel zin in!

Welke modellen zijn jouw voorbeelden (nationaal en internationaal)?
Toch wel Doutzen Kroes, zij is echt super mooi en blijft ondanks alle aandacht nog steeds haar zelf. Internationaal ken ik nog niet zo veel modellen, maar ik vind het wel heel erg knap dat Tyra Banks het zo goed doet als plus size model. Alle die veel te dunne meiden die je af en toe ziet vind ik maar niks!
Wat zijn dingen die je mooi vindt aan jezelf? En zijn er ook dingen die je minder mooi vindt?
Mijn ogen, omdat ze veel verschillende kleuren hebben. En mijn kaaklijn, maar dat is meer omdat andere mensen dat tegen me zeggen. Het spleetje tussen mijn tanden vond ik vroeger altijd heel lelijk, maar nu vind ik het eigenlijk niet meer zo erg. Laatste tijd zijn er ook steeds meer mensen die het leuk vinden. Misschien is het ook wel handig voor modellenwerk.

Wat doe je om er zo mooi uit te zien?
Niet heel veel. Ik doe wel af en toe een masker in mijn haar en lak elke maandag mijn nagels. Zo ben ik weer klaar voor een nieuwe schoolweek. Verder gebruik ik wel meestal mascara en doe ik heel af en toe foundation op. Ooowja en blush vind ik ook wel mooi. Verder gebruik ik niet heel veel producten, ik heb ook nog nooit mijn haar gekleurd of zoiets. Wel hou ik heel erg van shoppen! Mijn lievelingswinkel is Zara, maar eigenlijk shop ik overal en nergens.

Wij vinden Vera echt een topper! Zij is echt een beauty en deed het super goed tijdens de shoot! Ook maakte wij een backstage report, maar deze publiceren wij pas als de fancy in de winkel ligt… Dus nog eventjes geduld tot eind augustus. Fancy 9 om precies te zijn! Dit wordt een super leuk nummer met de nieuwste trends voor het komende seizoen. We houden jullie op de hoogte…

Dit is alvast een voorproefje, de rest moet nog echt geheim blijven...

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties