0

Amsterdam – Gisteren organiseerde WE een workshop voor jonge creatievelingen. 25 teams moesten een inspirerende opdracht maken waarbij de waardering van je eigen persoonlijke lijn centraal staat. Het bekende modemerk deed dit in samenwerking met ADCN en Cebuco.

Het resultaat was een inspirerend dagje met 25 teams. De deelnemers kregen per twee de opdracht een dagbladcampagne te ontwikkelen voor WE. Deze moest thematisch en inspirerend zijn waarbij het merk en haar Blue Ridge jeanslijn centraal stond. Daarnaast moest elk team een bijbehorende (kortingen)actie bedenken die voor extra traffic naar de webshop zou zorgen. Het uiteindelijke doel moest zijn dat het merk mensen oproept je eigen persoonlijke stijl te waarderen. Een pittige opdracht!

De winnaars!

Ontwerp 1.

Het winnende idee.

Na een drukke dag presenteerden alle teams hun idee en uitwerking aan de jury waarbij art-director Oscar Flinterman en copywriter Joost van Nistelrooij de terechte winnaars waren. De twee ontwikkelden een campagne dat inhaakt op bestaande campagnes van bijvoorbeeld H&M en MEXX. WE denims worden creatief gecombineerd met bestaande campagnes van concurrenten waari de tekst ‘WE like this top, especially combined with our denim’ wordt toegevoegd. De winnaars willen met deze campagne op gedurfde wijze benadrukken dat kleding niet bepaald wie je bent, maar de juiste outfit er wel. Oscar en Joost vertegenwoordigen ons land bij BestYET 2011 in Kroatië.

www.we-fashion.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties