0

Amsterdam - Lampe Berger is al sinds 1898 innovatief op het gebied van gezonde huisparfumering. De collectie bestaat uit elegante branders en huisparfums die door kenners worden samengesteld op basis van de meest nieuwe internationale trends op gebied van decoratie en geuren.

De Lampe Berger zuivert je bestaande omgevingslucht eerst heel grondig en geeft vervolgens een heerlijke natuurlijke geur af. Ongewenste geuren worden op deze manier vernietigd en de Lampe Berger maakt plaats voor een delicate, geparfumeerde en zuivere atmosfeer. Dit voorjaar komt Lampe Berger met 5 nieuwe geuren; de ‘Rêves d’Ailleurs’, oftewel exclusieve en onweerstaanbare droomgeuren uit 5 verschillende continenten. Zo kun je onder andere genieten van de op Parijs, Kenia en Azië geïnspireerde geuren.

Als je van geurkaarsjes houdt en geen overheersende luchtverfrissers in de huis wil hebben is dit een fantastisch product. De prijzen beginnen bij 15 euro en lopen op tot 68 euro. Voor de verkoopadressen en inspiratie kun je een kijkje nemen op de site.

www.lampeberger.nl

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties