0

Amsterdam – Wrangler lanceert een wel erg interessante campagne. Het jeansmerk ontwikkelde namelijk twee filmpjes die net wat anders zijn. De ene video maakt gebruik van de splitscreen-techniek en het andere filmpje bekijk je uit verschillende invalshoeken.

Wrangler’s zomercollectie Worn Across Amerika staat in het teken van roadtrips. En wat gebeurt er dan met je kleren? Juist, zij raken totaal versleten. De transformatie van schoon naar smerig en verwoest vertaalde Wrangler naar een video. Deze bestaat uit verschillende invalshoeken, die je steeds kunt verplaatsen. Met je muis maak je het beeld helder of juist heel smerig. Een erg leuke tool!

In de Blue Bell video van Wrangler speelt het legendarische model Tony Ward. Tony wordt gevolgd in een hotel in Palm Springs in Californië. De video maakt gebruik van een soort splitscreen: twee scène worden parallel afgespeeld, de een spoelt vooruit en een achteruit. Je kiest zelf of je de linkerhelft even stopzet of dat je de rechterhelft vooruit laat spoelen. Benieuwd? Hieronder vind je een van de video’s.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.wrangler-europe.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties