0

Amsterdam – Stella McCartney presenteerde de nieuwste herfst-wintercollectie tijdens de Paris Fashion Week. De Britse designer zorgde dat de front row goed gevuld was met celebrity mummies als actrice Liv Tyler en topmodel Natalia Vodianova inclusief kroost: haar doelgroep.

Terwijl de stem van papslief Paul McCartney uit de boxen klonk, liepen de modellen – allen met een glimlach – de catwalk op. De show begon met de tekst ‘To all my babies, husband, family and team. They rule‘. Juist, de liefde was overal te voelen.

Op de catwalk boyish outftis als oversized blazers als jurkjes, kasjmieren kabeltruien, losvallende broeken en gebleekte sneakers met ritsen aan de achterkant (leuk detail!). Vrouwelijke elementen zagen we in stukken chiffon op zwarte bodycon jurkjes, trompe l’oeil bustier dresses, gedrapeerde mini-jurken en sexy catsuits. Een erg draagbare collectie, zoals Stella dat graag wilt met haar label. Let vooral op de ‘Stella shoe’ kenmerkend aan de gouden zool én met een knipoog naar ‘die rode van Louboutin’. Leuk!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties