0

Amsterdam – Wil je een keer luxe uit eten gaan? Dan is het restaurant Sucre uitermate geschikt. Sucre is hét restaurant voor ‘fine-dining’ op topniveau. En met Moederdag in het vooruitzicht is dit zeker een aanrader.

Op 14 april verplaatste Sucre van de Amstelveenseweg naar de Hobbemastraat.De ‘Sucre experience’ breidt zich uit met nieuwe verrassende ruimtes. Zo is er een luxe ruimte en een wereldse dessert store waar de meest verrukkelijke desserts worden aangeboden. Daarnaast vind je een huiselijke kamer waar je kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch of voor een gezellige afternoon tea met je vriendinnen. Verder zijn er nog stijlvolle meetings en events faciliteiten. Hier wordt business met pleasure gecombineerd.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Bij de culinaire workshops krijg je de kans om met een groot gezelschap achter de keukengeheimen te komen van Sucre.  Hier vind je een uitvoerig aanbod van culinaire workshops. Leuk om samen eens met vriendinnen te doen! Wil je je moeder verwennen met Moederdag? Dan kan je ook langskomen bij Sucre. Je kunt kiezen uit de speciale Moederdag afternoon tea of de speciale Moederdag workshop desserts. Voor Pinksteren organiseert het restaurant ook wat leuks. Je kunt langskomen voor de speciale paas brunch of voor de paas afternoon tea.

Ga jij binnenkort langs bij Sucre?

www.sucrerestaurant.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties