0

Amsterdam – Dyanne Beekman lanceert in samenwerking met Wehkamp en Google een online modeplatform op YouTube. Het initiatief van Dyanne haalt de stylist in jezelf naar boven. Een aanrader voor iedereen die wel eens met haar garderobe worstelt.

Dyanne’s initiatief is het eerste interactieve fashion programma dat je 24 uur per dag, zeven dagen per week kunt bekijken. Dyanne en haar team maakten verschillende video’s met stylingtips over hoe je je kledingstukken en accessoires het beste met elkaar combineert.

Elk seizoen komen er 40 video’s uit! Handig is dat je al je kledingstukken elk seizoen en voor elke gelegenheid kunt dragen, als je het maar weet te mixen & matchen. “Een leren rokje kun je bijvoorbeeld ook in de zomer aan. In de winter draag je er juist een legging onder. En een broek kun je zoveel chique als baggy dragen,” aldus Dyanne. Extra fijn: je kunt direct een aankoop doen bij Wehkamp waarna je je bestelling de volgende dag al in huis hebt. Handig voor last minute shopping.

Fashion in Focus

Fashion in Focus

Naast het Youtube-kanaal kun je ook terecht op Facebook en Twitter voor mode-advies en de laatste trends. Dyanne heeft alle vertrouwen in Fashion Focus. Sterker nog, ze denkt zelfs dat het een enorm succes wordt: “Ik denk dat ik binnenkort met pensioen kan, want men heeft me straks helemaal niet meer nodig….”

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Neem hier een kijkje www.youtube.com/fashioninfocus.

www.dyanne.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties