0

Amsterdam – Wij zijn gek op Australische labels, omdat ze de meest mooie basic kledingstukken, mooie stoffen en te gekke items hebben. Het nieuwe Australische label Something Else combineert High Fashion met Street Edge op een hele subtiele manier.

Als een van de eersten mogen wij jou hier op ILFN het prachtige filmpje laten zien die dit label maakte om hun nieuwe herfst collectie te tonen. Het filmpje heet Cast Away en laat heel mooi zien welke items de collectie zal bevatten.

Bekijk het filmpje hier!

De oprichtster van het label is de creatieve designer Natalie Wood, die tevens oprichtster is van het cult-label Sample, het project ‘Beauty of Nature’ en voormalig creative director was bij het succesvolle label Insight. In haar FW11 collectie ‘Cast Away’ heeft Nathalie zich laten inspireren door het wonderschone ruige landschap van Australië.

Onze favorieten op een rijtje!

De collectie bestaat uit grove en zachte breisels, fijn katoen, zacht wol en vloeiend zijde in combinatie met bijzondere texturen en prints. De texturen en prints zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur als schelpen, hout en touw(knopen) en zijn onder andere verwerkt in gebreide vesten, zijden rokken en colberts.

Wat vinden jullie van deze beelden en van dit filmpje? Laat je het ons weten?

www.something.net.au

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties