0

Amsterdam – Afgelopen week toonde Burberry hun fall/winter collectie in China. Hoofdontwerper Christopher Bailey ging los op de virtuele technieken en creëerde een show vol illusies.

Maar liefst 1000 genodigden zagen deze geweldige show vol visuele effecten waar modellen leken te verdwijnen en in elkaar overliepen. Met projectors werd de catwalkshow omgetoverd tot een illusie van modellen die uit het niets verschijnen en net zo snel verdwijnen. Andere modellen werden samengesmolten met de hologrammen.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
Christopher Bailey probeert technologie en mode zoveel mogelijk samen te smelten: “Mode moet dingen relevant maken. Ja, het is luxe, aspiratie en vooral inspiratie. Maar ik denk dat er niets inspirerender is dan digitaal communiceren. Het brengt namelijk muziek, houding, geluid, video en beweging samen. Je kunt zoveel van je merk kwijt door dit medium te gebruiken.” De show van Burberry is een perfecte samensmelting van mode en moderne technieken. Wij hopen dat deze trend snel wordt opgepikt door andere designers, let’s talk digital.

(Ramona van Leeuwaarde)

www.burberry.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties