0

Amsterdam – Antoine Peters werkte samen met regisseur Daniel Nogueira mee aan de nieuwste videoclip van Krause, het alter ego van elektro artiest Susanne Clermonts. Het is niet zomaar een clip: ‘Follow me’ bevat een aantal technische en experimentele video-hoogstandjes, mét een jurk van Antoine Peters in de hoofdrol.

Door middel van 3D opnames en computersimulatie zien we de artieste volledig opgebouwd uit duizenden lichtpuntjes. Datzelfde gebeurt ook met Antoine’s jurk die later in de clip explodeert in pulserende sterrenstelsels. Snap je ‘m nog? Voor een duidelijk beeld bekijk je onderstaande clip. Speciaal voor dit kunstzinnige project moest Peters rekening houden met texturen en structuren. Een waar video kunstwerk.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

‘Follow me’ is alweer de vijfde videoclip van Krause en is afkomstig van haar debuutalbum ‘No guts, no glory’. Antoine kennen we van zijn shows op de Amsterdam International Fashion Week, zijn ‘one size fits all‘ ontwerpen die vaak speels, conceptueel en vernieuwend zijn. De Achterhoeker studeerde af aan de kunstacademie in Arnhem, hij liep daarna stage bij Viktor & Rolf, begon hierna zijn eigen label en scoorde een plek in de ’100 New Designers’ van Hywel Davies waar hij als innovatieve ontwerper werd geportretteerd. Antoine’s laatste project was het ontwerpen

www.antoinepeters.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties