0

NEW HYPE: Zeg vaarwel tegen de kou met Uniqlo HeatTechJapan – Het wordt weer snel winter en soms kan het dan zo koud worden dat zelfs een dikke trui niet genoeg is om je warm te houden. Daarom heeft Uniqlo HeatTech speciaal voor de ijskoude winters een coole oplossing gevonden!

Heat Tech is een Japanse uitvinding van het merk UNIQLO, dat in Japan al in 2006 een groot succes was en ervoor zorgt dat het een onmisbaar merk in jouw wintergardrobe is! Deze kleding zorgt er namelijk voor dat het lichaamsvocht wordt geabsorbeerd en omgezet wordt in warmte. Ook zorgt het voor dat de warmte niet ontsnapt, minimaliseert het zweten en is ook nog eens lekker zacht voor je huid!

Voor de nieuwe collectie hebben ze heel veel kleurtjes en modellen toegevoegd aan de revolutionele ondergoed lijn, deze bestaat namelijk uit 32 kleuren en 18 modellen! Toevallig in Japan, London of New York? Schaf dan meteen een paar kleuren aan, want Uniqlo is ook nog eens heel betaalbaar!

Vanwege het grote succes in eigen land, introduceerde UNIQLO zijn merk ook in landen als Amerika, Engeland en Frankrijk! Wij moeten echter nog even geduld hebben, maar met zo’n succesvol internationaal resultaat zal dat vast niet heel lang meer duren..

Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op www.uniqlo.com

(Akane Luiken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties