0

Amsterdam – Als beauty lover ken jij Nail Rock natuurlijk al, maar weet jij ook hoe je Nail Rock opbrengt en er weer af haalt?

We hebben het stappenplan voor je…

Aanbrengen:
1. Kies een Nail Wrap uit die het dichtst bij de nagelvorm komt. Je kunt de Nail Wrap in de breedte met een schaartje op maat knippen.
2. Duw voorzichtig de nagelriemen terug met een bokkenpootje en verwijder nagellak.
3. Ruw de nagelplaat licht op met een fijne nagelvijl.
4. Plaats de Nail Wrap voorzichtig op de nagel zonder de plakkerige kant aan te raken, en verwarm deze voor een paar seconden met een (reis)föhn totdat de wrap warm, zacht en vormbaar is.
5. Druk de Nail Wrap aan één kant van de nagel goed aan. Verwarm de wrap vervolgens nog een keer om het aan de andere kant van de nagel ook goed aan te kunnen drukken.
6. Verwarm de Nail Wrap opnieuw en druk het vervolgens goed aan over de gehele nagel voor een perfecte pasvorm. Mocht er een plooi ontstaan, kan de wrap door nieuwe warmte langzaam opgetild en opnieuw aangedrukt worden.
7. Voor een compleet resultaat, vijl het overtollige stuk van de wrap met een neerwaartse beweging weg om het aan te passen aan de lengte van de nagel.

6 van de 40 designs van Nail Rock

Let op: Houd de Nail Wrap warm, zacht en vormbaar gedurende het gehele proces. De warmte activeert de lijm van de Nail Wrap en zorgt ervoor dat de Nail Wrap zich aan de vorm van de nagel kan aanpassen. Een reisföhn is het makkelijkste en het beste om te gebruiken. Met een beetje oefening zal dit resulteren in oogverblindende hippe nagels!

Verwijderen:
1. Verwarm de Nail Wrap goed met behulp van een (reis)föhn.
2. Trek vervolgens, eventueel met behulp van een pincet, de Nail Wrap van je nagel. Nagellak remover kan nodig zijn om de achtergebleven restjes lijm van de nagel te verwijderen.

Nail Rock bestel je onder andere bij www.asos.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties