0

Amsterdam – Niet alleen je kleding reflecteert je stijl, maar ook de manier waarop jij je huis hebt ingericht. Ben jij ook zo dol op Missoni en zou je dit het liefst niet alleen bij een garderobe gevuld met het merk houden? Ga dan in MISSONIHOME wonen.

Daarvoor moet je wel even verhuizen naar Manilla, de hoofstad van de Fillipijnen. Op dit moment wordt daar gewerkt aan het uit 52 verdiepingen bestaande gebouw waarin 645 wooneenheden a la Missoni worden gecreeerd.

Wat dit inhoudt? Appartementen gevormd en compleet ingericht in de Missoni stijl. Het gebouw bevat verder een sportschool, een jacuzzi faciliteit, een bibliotheek, een spa, een lounge, een DJ booth, een dansvloer, barbecue faciliteiten, een amphitheater en een zwembad met een bar.

Voor mensen die dat niet genoeg vinden, is er altijd nog meer mogelijk. Zo zijn er huizen verkrijgbaar met een regenwoud feel en vier watervallen. En je zou het niet denken, maar de prijzen zijn nog best wel betaalbaar. Vanaf 82.000 dollar kun je al een appartement krijgen (oké, die is dan wel 27 vierkante meter) en de prijzen lopen op tot en met 600.000 dollar.

Bekijk beelden van de appartementen hieronder.

www.missoni.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties