0

Hergo en coffee companyAmsterdam – Zoals jullie van ILFN gewend zijn houden we je ook regelmatig op de hoogte van nieuwe hotspots! Dé nieuwe hotspot deze nazomer in Amsterdam Zuid: Hergo & Coffee Company op de Beethovenstraat wilden we jou dan ook zeker niet onthouden! De beide bedrijven zijn onlangs een bijzondere en vooral gezellige samenwerking aangegaan. Hoe het werkt? Je haalt je belegde broodje bij Hergo en eet ‘m op onder het genot van een kopje koffie bij Coffee Company!

Dat Hergo al sinds jaar en dag een begrip is in Amsterdam Zuid is een feit. Het ambachtelijke slagersbedrijf dat in 1930 is opgericht is inmiddels uitgegroeid tot een vijftal slagerijen inclusief broodjescounters, een cateringservice en een lunch delivery service, dit alles onder de naam Hergo ‘De slager met ’n koksmuts’.
Coffee Company opende daarentegen pas in 1996 haar eerste filiaal op de Leidsestraat, maar is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een landelijke keten. Geboren uit liefde voor koffie en het ‘grotestadritueel’ is deze populaire koffieketen vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

Iedereen is van harte welkom! Dus pak je trendy Vespa en kom gezellig een broodje en een kopje koffie bij deze nieuwe place to be van Amsterdam Zuid doen!

Waar:
Hergo Coffee Company
Beethovenstraat 49 Beethovenstraat 43
1077 HN Amsterdam 1077 HN Amsterdam
www.hergo.nl www.coffeecompany.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties