0

HotelAmsterdam – Op donderdag 2 juli opent het eerste Fashion Hotel Amsterdam haar deuren! Fotomodel Frederique van der Wal verzorgt de officiële opening. In samenwerking met event concepting bureau Mucho More belooft het een levendig spektakel te worden.

Hospitality never goes out of style! Met de opening van het Fashion Hotel Amsterdam, onderdeel van de WestCord Hotels, is niet alleen Amsterdam maar heel Europa een Fashion Hotel rijker! Het hotel telt 260 designkamers met een ‘Fashion touch’. Voor een zakelijk of privé verblijf zijn er uiteenlopende high standard faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi, sauna, fitness en solarium.

Verder beschikt het hotel over een restaurant, binnentuin, terras, parkeergarage, verschillende vergaderzalen en niet te vergeten de SKYYbar. Een cocktailbar op de 11e verdieping, met een top uitzicht over de stad, voor een lekker fabulous drankje!

WestCord Hotels B.V. is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden en op de waddeneilanden Vlieland, Ameland en Terschelling.

Voor meer info kun je kijken op: www.westcordhotels.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties