0

Amsterdam – We hopen natuurlijk van harte dat de zon ooit nog tevoorschijn gaat komen. Zo niet, dan moeten we een lekkere vakantie boeken naar een land waar de zon wel flink schijnt.

Als we dan op deze idyllische locatie zijn, of gewoon in ons eigen landje met een waterig zonnetje, dan moeten we onze ogen wel beschermen tegen de stralen. Qua zonnebrillen is de keuze tegenwoordig zeer uitgebreid. Van de altijd hippe wayfarers en aviators tot de nu trendy ronde zonnebrillen. Er is van alles te krijgen.

We hebben echter weer een paar coole sunnies gevonden die misschien wel helemaal bij jou stijl passen. De zonnebril is van het merk Le Specs, heeft een zwart montuur, maar stoere blauwe glazen. Hij is een beetje vierkant en vrij groot. De bekende modeblogger Chiara Ferragni, van The Blonde Salad, is ook al met de bril gespot. Super hip dus! Maar zou jij wel blauwe glazen in je zonnebril willen hebben? Een beetje futuristisch is het wel… De zonnebril is verkrijgbaar bij Nelly.com voor slechts € 64,95.

Bekijk hieronder de foto’s, stem in de poll en klik op de foto’s om de zonnebril te bestellen.

Vind jij een zonnebril met blauwe glazen hot or not?

View Results

Chiara van The Blonde Salad met de bril

Le Specs Long Beach Ice Tea bril via Nelly voor € 64,95

Le Specs Long Beach Ice Tea via Nelly voor € 64,95

www.nelly.com

www.theblondesalad.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties