0

Amsterdam – Nog even en het is 2012, maar de lente is voorlopig nog lang niet in zicht. Toch staan wij nu al te springen voor een aantal voorjaars beautyproducten!

Wat denk je bijvoorbeeld van een mascara die opnieuw te vullen is? Of van de nieuwste nagellakjes van Chanel in Fruitellakleuren? Wij staan alvast klaar voor de start om de tint April te bemachtigen (stiekem willen wij ze natuurlijk alledrie wel)! Ook Aveda heeft weer iets nieuws voor onze lokken gemaakt waar wij heel blij mee zijn.

Het belooft kortom een voorjaar te worden vol fruitige kleurtjes en handige producten.

Bekijk onze favorieten hieronder!

Jullie kennen ze vast al. Maar toch konden we ze niet weglaten van onze wishlist! (Chanel Le Vernis April, May, June)

Deze oogschaduw werd in samenwerking gemaakt met de Duitse kunstenaar Anselm Reyle. We love! (Anselm Reyle for Dior Eyeshadow Palette)

Deze revitaliserende spray voor je hoofdhuid is perfect voor alle haartypes. Je krijgt er mooie en gezonde haardos van! (Aveda Invati Scalp Revitalizer)

Yves Saint Laurent heeft een paar mooie pastelkleurige tinten ontwikkeld voor onze lippen. Pastels zijn de trend voor lente 2012! ( Yves Saint Laurent Candy Face Volupté Sheer Candy)

Het is soms zo zonde om mooie beautyproducten weg te gooien wanneer ze op zijn. Gelukkig heeft Guerlain nu een hervulbare mascara met spiegel gecreëerd! (Guerlain Noir G Mascara)

Deze foundation van Estée Lauder bedekt alle oneffenheden én ziet er heel natuurlijk uit. Dus geen pancake syndroom! (Estée Lauder Invisible Fluid Makeup)

Deze blush van Maybelline heeft de luchtigheid van poeder maar is net zo makkelijk te uit te smeren als een crème. Verkrijgbaar in weer die fijne pastelkleurtjes! (Maybelline Dream Bouncy Blush)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties