0

Amsterdam – Na amper drie maanden gescheiden te zijn van Russel Brand, lijkt Katy een nieuwe liefde gevonden te hebben. Verschillende sites, waaronder gossip blog Celebzter, melden namelijk dat Katy Perry aan het daten is met het mannelijke model Baptiste Giabiconi.

Katy en Baptiste werden door een PR assistant naast elkaar gezet bij de show van Chanel tijdens Paris Fashion Week, waar ze met elkaar aan de praat raakten. Volgens een insider liepen de twee bij het diner na de show al hand in hand en waren niet bij elkaar weg te slaan. Baptiste kocht ook bloemen voor Katy.

“Hij is een geweldige man en helemaal weg van Katy”, vertelt een goede vriend van Baptiste. “Katy is de perfecte vrouw voor hem.” Er stond zelfs een romantische date op de planning voor het duo, georganiseerd door Karl Lagerfeld, maar ging door een brand in de Place Vendome niet door.

Niet alleen Katy, ook Russel Brand is aan het daten. Zo werd de acteur in L.A. gespot met 25-jarige model en artiest Oriella Medellin aan zijn arm.  Maar wraak is zoet. Giabiconi is namelijk één van de best betaalde mannelijke modellen in de wereld en muze van Karl Lagerfeld.

Kijk hier voor foto’s van de twee tortelduifjes.

Baptiste is muze van Karl Lagerfeld en een van de best betaalde modellen van de wereld

www.katyperry.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties