0

Amsterdam – Oké, wij zijn ook ineens voetbalfans als Oranje speelt tijdens het EK. Om ze volledig te supporten doen we dit wel in stijl. Heineken komt nu met de nieuwe rugnummer-shirts en die willen we maar al te graag hebben.

Bij aanschaf van een kratje Heineken bier krijg je er gratis een oranje rugnummer shirt bij met daarop een unieke code. Met het nummer kun je dagelijks kans maken op kaartjes van de wedstrijden van Oranje. Heel leuk om zelf heen te gaan of je vrienden of vriendje mee te verrassen. Het enige wat je moet doen is het nummer aan de persoonlijke Facebook-pagina van Heinekenen te koppelen. Dit nummer zet je in een foto of video van een spraakmakende supportersactie en plaats je in de Rugnummer-app. Zo laat jij zien dat je helemaal achter Oranje staat.

Het oranje shirt heeft naast het rugnummer allerlei speciale kenmerken. Zo zit er een QR-code aan de binnenkant en een Oranje-leeuw in het embleem. Ook is het eerste couplet van het Wilhelmus op de borst en in het boord van het shirt gedrukt. Het shirt laat aan alle kanten zien dat we ons Oranje volledig steunen.

Het t-shirt gaat natuurlijk gepaard met een spetterende commercial die vanaf 2 mei op tv is te zien. Hierin spelen DJ Laidback Luke en Ronald Koelman imee. Zij zijn ook degene die dagelijks de winnaars van de winactie kiezen. Wil je de commercial al eerder zien, dat kan. Kijk vanavond om 20:00 op de Facebook-pagina van Heineken.

Wil je als eerste het rugnummer-shirt hebben, sta dan op 2 mei om 07.30 uur voor de deur bij C1000 De Jong in Leiderdorp. Hier worden 200 gratis shirts uitgedeeld. In totaal worden er 500.000 stuks verkocht en 1000 stuks via een actie onder horecazaken in Nederland. Wees er dus op tijd bij. Dan ben jij één van de trouwe supporters van Oranje.

De kratjes bier met het Rugnummer-shirt zijn vanaf begin mei te koop bij Nederlandse supermarkten.

De Rugnummer-shirt campagne van Heineken

Dit is 'm dan...

www.heineken.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties