0

Amsterdam – Christian Louboutin die een schoen naar je vernoemt: het is een droom voor velen, maar niet voor Blake Lively. De Gossip Girl-ster krijgt namelijk haar eigen pump. De lucky girl! De ‘Blake’ is een kittig sandaaltje met verschillende kleuren. Zijn we al jaloers?

Het idee ontstond in Parijs vorig jaar, waar Blake en haar Gossip Girl-collega’s aan het filmen waren tijdens de Paris Fashion Week. “Ik bezocht het atelier van Christian en paste elke schoen die er stond. Ik was helemaal weg van dit sandaaltje. Hij vroeg of ik het mooi vond? Maar natuurlijk! Ik vertelde hem dat ik er elke avond mee wil slapen. Toen zei hij dat hij het de ‘Blake’ ging noemen.” De 23-jarige actrice was zelf ook verbaasd over het idee van Louboutin: “It was insane!”

De 'Blake'

Louboutin met zijn nieuwste ontwerp

Blake’s tripje naar Parijs is er eentje om nooit te vergeten: naast het ontmoeten van Louboutin introduceerde Anna Wintour haar aan Karl Lagerfeld. Met als resultaat een campagne voor de Chanel Mademoiselle tas. Daarnaast gaan geruchten dat Lively de hoofdrol speelt in ‘The Carrie diaries’. Het klinkt als een sprookje.

De ‘Blake’ is over drie weken te koop in Amerika en Engeland voor € 756.

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties