0

FitflopsAmsterdam – Misschien heb je wel eens van de Fitflop gehoord ?! Deze slipper werd in mei 2007 gelanceerd in hoe kan het anders de VS. Inmiddels worden de slippers wereldwijd verkocht over 44 landen. De fitflops werden in Newsweek voorgesteld als de ‘must haves’ voor de zomer 2007, ook stonden ze in de ‘Favorite Summer Things’-lijst van Oprah!

In juli 2008 en werden ze door de Independent onthaald als “wonderbaarlijk” dit komt waarschijnlijk door alle lichaamsvoordelen die de Fitflops met zich meebrengen. De wintercollectie voor 2009/2010 zal nu ook worden gelanceerd in de Benelux.Voor de koude wintermaanden brengt FitFlop een sportieve sneeuwlaars onder de naam SNUGGER uit, Liever een kort model? Vraag dan naar de MUKLUK. Voel je toch meer voor een weelderig lange schapenvachtlaars ga dan op zoek naar de INUK. En vraag het instap model GOGH 11.
De FitFlop-slippers zijn door biomechanicus dr. David Cook van de London South Bank University (LSBU) bedacht volgens een eenvoudig flip flop-idee om ervoor te zorgen dat drukbezette vrouwen ook aan lichaamsbeweging kunnen doen.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de patentpending Microwobbleboard (tussenzool) de beenspieren meer traint bij elke stap, zodat de drager ervan in korte tijd strakkere benen krijgt. Wij van ILFN zeggen goodbye sportschool hello fitflop!

Hip en efficiënt! Wat willen we nog meer?! Kijk voor meer informatie en de lichaamsvoordelen over deze hippe gezondheidsshoes op www.fitflop.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties