0

Amsterdam – Op twee juni zond CNN een opvallend interview uit met Tom Ford. We weten allemaal dat de relatie die Tom en Yves hadden niet erg goed was. Dit bevestigde de designer maar weer in het interview.

In het begin van de samenwerking was hun relatie goed maar, deze werd snel slechter nadat Ford begint te werken als creative director met Saint Laurent nadat de Gucci Group het bedrijf overnam. In het begin had Yves er geen problemen mee. Hij vond het zelfs fantastisch dat het Gucci de company overnam en dat Tom ontwierp. Hier kwam snel verandering in…

Ford vertelt: ‘when I started to get great press and the business started to become very successful, Yves became really quite hostile.” Ook liet de ontwerper weten dat hij handgeschreven brieven van Saint Laurent ontving waarin Yves hem ervan beschuldigde dat hij zijn carrière had geruïneerd. Tom lijkt zich er echter niet veel van aan te trekken. Hij is zelfs blij met de brieven. De designer denkt er zelfs over om ze over een lange tijd te publiceren in een boek.

Tom en Yves

Volgens ons was Yves gewoon een beetje jaloers… Wij zijn toch wel benieuwd wat Yves precies in de brieven schreef, dus publiceren die handel! De video van CNN kun je bekijken op www.bastiaanvanschaik.com.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties