0

Amsterdam – Het lijkt wel of echt HEEL Nederland in de ban is van de verkiezingen! De uitslag is bekend, maar welke lijsttrekker krijgt de meeste stemmen voor het beste kapsel?

We hebben een overzichtje voor je gemaakt van de kapsels van de lijsttrekkers….

Mark Rutte

1 van de winnaars van deze verkiezingen is Mark Rutte, lijsttrekker van de VVD. En zijn kapsel vinden wij ook niet slecht. Mark gaat voor een makkelijk en safe kapsel, maar onder de lijsttrekkers kan het erger.. Veel erger.

Jan Peter Balkenende

JP, de grote verliezer van deze verkiezingen, gaat nog steeds voor Harry Potter kapsel. Zegt je kapsel dus toch iets over je succes in de politiek?

Job Cohen

Wat ons opvalt bij Job Cohen is dat hij bij meerdere foto’s en filmpjes kiest om z’n kale bovenkant niet te laten zien. Samen met Mark Rutte is Job Cohen 1 van de 2 grote winnaars. Zal deze tactiek toch hebben geholpen?

Zelfs op het You Tube filmpje op de site van de PVDA wordt Job half in beeld genomen

Femke Halsema heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan toen ze in 1 keer voor een kort kapsel ging, langzamerhand groeide Femke d’r haar en nu met deze verkiezingen ging Femke voor een glamour look!

Femke Halsema met kort koppie

Femke met half lang haar

Femke kiest voor glamour look tijdens deze campagne

Wie natuurlijk opvalt en zeker niet mag ontbreken is de hoogblonde Geert Wilders. Geert Wilders valt natuurlijk niet alleen op door zijn opvallende uitspraken, maar ook zeker door zijn opvallende kapsel.

Geert Wilders kiest nog steeds voor z'n blonde lokken

Nieuwe lijsttrekker Emile Roemer van de SP heeft nou niet echt een uber hip kapsel, maar als je goed kijkt zie je wel een likje gel of wax in de haren van Emile.

Emile Roemer

Wie tijdens deze verkiezingen de minste winst heeft behaald is Alexander Pechtold. Ook valt zijn kapsel niet echt bij ons in de smaak.

Alexander Pechtold

Laat ons weten wat jij van deze kapsels vindt… We zijn benieuwd!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties