0

HairAmsterdam –  Wauw, dit ziet er goed uit! Aangezien wij bij ILBN niet allemaal gezegend zijn met een mooie, volle bos haar (…) worden wij erg warm van dit nieuwigheidje.

Flip in Hair is een nieuw clip in systeem. Gezien bij de show in de Amsterdam International Fashion Week van Tony Cohen.

In het haar van de modellen van Tony Cohen waren deze Flip in hair extensions verwerkt, haarstukken die je zelf gemakkelijk in je haar kunt aanbrengen.

Eerst plaats je de draad van het systeem goed achter je haargrens en vervolgens duw je de Flip in Hair zachtjes naar beneden over de bolling van je eigen hoofd. Met de punt van een kam kun je nu voorzichtig je eigen haar over de draad heen trekken en het in het goede model brengen. That’s it!.

Omdat het haar van 100% human hair is gemaakt, kun je het op elke gewenste manier stijlen. Zo heb je dus in een minuut een hele volle bos. Flip in Hair is vanaf 149 euro te koop bij onder anderen Rob Peetoom.

Hairextensions

Met Flip in Hair heb je gegarandeerd mooi, lang haar. Dit zijn de modellen uit de show van Tony Cohen tijdens Amsterdam International Fashion Week.

www.flipinhair.nl

(Marloes v/d Horst/Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties