0

Amsterdam – Sinds haar korte coupe heeft ze al veel verschillende variaties gehad, maar nu het wat langer is kan ze het weer helemaal anders dragen.

Sylvie van der Vaart verscheen op de Beau Monde Ladies Lunch met een totaal andere look en ze hoefde alleen maar haar haren naar voren te gooien hiervoor. Op RTL Boulevard konden we al even een sneak preview zien van Sylvies nieuwe coupe. Zij waren aanwezig bij de viering van Beau Monde die bestaat vijftien jaar en om dit te vieren werd er een Ladies Lunch gehouden in Le Garage van Joop Braakhekke.

Hier waren 25 vrouwen (o.a. Leontien Borsato, Estelle Gullit, Irene Moors, Natasja Froger, Lieke van Lexmond, Nikkie Plessen) aanwezig die het blad hebben geholpen groter te worden. De lezers van de Beau Monde hebben massaal gekozen voor Sylvie van der Vaart als de vrouw met de meeste glamour. Waarmee de presentatrice ‘the glamour woman of the decade’ award won. En met haar nieuwe kapsel bevestigd ze wel weer dat alles haar goed staat, een echte glamourwoman.
www.Beaumonde.nl & www.rtl.nl

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties