0

Amsterdam – De 30-jarige zangeres Jessica Simpson verscheen op opvallende wijze deze maand op de cover van de New York Magazine.

In tegenstelling tot Jessica haar carrière als zangeres loopt haar kleding lijn super goed. In de New York Magazine van afgelopen maand, vertelde ze over haar succesvolle kledinglijn. In 2007 is Jessica begonnen met haar eigen kledinglijn op te richten, het begon klein maar het werd als onverwacht snel een stuk groter. Jessica wilde graag een kledinglijn oprichten voor vrouwen die niet haar complete look wilden overnemen, de meeste mensen willen een deel van een bepaalde stijl overnemen en dat is ook wat haar kledinglijn een succes maakt.

Ze heeft in 2010 meer dan 750 miljoen dollar winst behaald met haar collectie, het komende jaar denken ze de miljard te halen. Hierdoor kun je Jessica’s kleding lijn vergelijken met de grote modebedrijven zoals: Ralph Lauren , Micheal Kors en Calvin Klein. Net zoals haar haar op de cover  is haar kledinglijn een “groot” succes!

www.nymag.comwww.jessicasimpsoncollection.com

( Marloes de Vrij)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties