0

Amsterdam – De laatste tijd is kort haar weer helemaal hip aan het worden. Celebs als Olivia Palermo, Miley Cyrus en Emma Watson hakten hun lange lokken er al af voor deze hippe, nieuwe look.

Als je al je moed bij elkaar hebt geraapt en de kapper de schaar in je haar hebt laten zetten, wat moet je dan met dat kapsel? Los staat onwijs leuk, daar is de coupe min of meer voor bedoeld. Maar we willen ook wel eens wat anders! Zeker voor een avondje uit, een verjaardag of een andere leuke gelegenheid. Nu is er een manier om jouw korte kapsel op een mooie manier op te steken.

De dames van The Beauty Department, bestaande uit Lauren Conrad, haar haarstyliste Kristin Ess en visagiste Amy Nadine, hebben een tutorial gemaakt voor het opsteken van kort haar. Het haar oogt zelfs lang in deze look! Voor de knot die er gemaakt wordt, ook wel een chignon, hoeft niet al het haar bij elkaar gehouden te worden in één staart of knot. Dit is namelijk vaak niet mogelijk met kort haar. Moeilijk is de chignon niet, maar misschien is het handig het eens te proberen voordat je nog 10 minuten hebt om de deur uit te rennen naar dat leuke feestje!

Bekijk hieronder een duidelijke tutorial voor deze mooie chignon.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.thebeautydepartment.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties