0

Amsterdam – Heb jij pluizig, gekruld of kroezend haar? Dan helpt de Tilburgse John Beerens, bekend van zijn tv-programma Salon Take Over, met zijn nieuwe salon-treatment  je haar te veranderen in glad en gepolijst haar.

De professionele salon-treatment CHI Enviro Smoothing Treatment System is verrijkt met witte parel en zijde, die je lokken een culinaire metamorfose geven en waarna je meteen gedag kunt zeggen tegen je pluizige haar.

De treatment gaat eenvoudig en snel in zijn werking en is voor iedere haartype beschikbaar. Het ervaren team van John Beerens Haarstudio garandeerd gezonder, sterker en soepeler haar na een CHI Enviro Smoothing Treatment. Naarmate het haar vaker behandeld wordt met CHI Enviro, gaat het er gezonder uitzien.

Om het effect van deze CHI Enviro thuis te ervaren en als aanvulling op de bedanhdeling gebruik je de producten van het Home Care pakket, deze bevat: Smoothing Shampoo, Smoothing Conditioner, Smoothing Masque, Smoothing Shine Spray en Smoothing Serum.

Zie hieronder de producten en de afbeeldingen van voor en na de behandeling.

Wil jij ook zulke glanzende lokken als dit model? Check dan direct John Beerens website of je gaat naar een van zijn hairsalons.

Dit is een voor en na foto van hoe intens mooi je haar kunt worden van een behandeling!

www.johnbeerens.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties