0

ProSetAmsterdam – De trends op haar gebied van een aantal jaren geleden waren voornamelijk strak en glad getrokken coupes en dit ging dan gepaard met zoveel mogelijk haarlak! Zoveel dat je vriendje die na jou de badkamer moest gebruiken waarschijnlijk stijl achterover viel! Nu zien we deze trend gelukkig niet meer, want hoe hard ik er zelf dan ook aan meedeed, krijg ik nu van het idee alleen al spontaan hoofdpijn!

De hedendaagse trend laat zien dat glanzend, golvend en levendig haar veel aantrekkelijker en bovenal natuurlijker is. Daarom komt ProSet met een nieuwe lijn haarsprays, die aan al je wensen zullen voldoen!

Zo biedt de Crystal Shine je een kans op een glanzende coupe, de spray verdeelt zich gelijkmatig over je haar zodat er een egaal stralend effect onstaat. De Proset Volume lift, geeft jouw haar de boost die het nodig heeft. Nu gaan deze haarsprays vaak gepaard met een onaangename chemische geur. Daarom besloot Proset er een lekkere geur van lavendel, cederhout en rozemarijn aan te voegen. Een langdurig volume, met een heerlijke geur zorgen ervoor dat jouw haar in iedergeval goed zit!

Wat erg fijn is dat we ze nu ook mee kunnen nemen in onze handtas! Ze zijn namelijk ook verkrijgbaar in een mini uitgave van 75 ml, zodat je altijd en overal goed voor de dag kunt komen!

Kijk voor meer informatie over de nieuwe lijn van Proset op www.proset.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties