0

Amsterdam – Voor het meinummer komt Marie Claire met een speciale eco-special. De redactie was onder begeleiding van niemand minder dan Vivienne Westwood! De Queen of Punk is deze maand niet alleen gasthoofdredacteur van de Nederlandse Marie Claire maar ook van drieëntwintig buitenlandse versies van het magazine.

Speciaal hiervoor ontwierp Westwood een limited edition jurkje. De opbrengst gaat naar een organisatie die strijdt voor het behoud van het regenwoud. In de mei-editie van het magazine vind je een exclusieve modereportage en een interview waarin de designer haar ideeën uit over fashion en klimaatverandering.

Vivienne voor het goede doel

Vivienne zet zich al jaren in voor de strijd tegen klimaatverandering. Vorig jaar kreeg ze zelfs 70 hectare regenwoud van Pamela Anderson voor haar zeventigste verjaardag. Ook won de ontwerpster vorig jaar de Marie Claire Prix de la Mode Lifetime Achievement Award. Vivienne draagt Marie Claire een warm hart toe. En Marie Claire laat weten dat ze Vivienne de personificatie vindt van ‘Think smart, look amazing’: “ze heeft een geweldige stijl en het hart op de goede plek”.

www.marieclaire.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties