0

Amsterdam – Over Hanna Verboom is bekend dat ze een goede actrice is, het hart op de juiste plek heeft zitten en gevoel heeft voor mode. Deze laatste twee kwaliteiten gaat ze nu inzetten voor haar samenwerking met het magazine L’Officiel NL.

Hanna is namelijk gastredacteur voor het L’Officiel NL nummer van maart! Het wordt niet zo maar een uitgave van het magazine. Het thema van het tijdschrift is die maand namelijk freedom. In Nederland is het bijna vanzelfsprekend dat we de vrijheid hebben om te doen en te laten wat we willen, maar dit is lang niet overal zo!

Een tijdje geleden richtte Hanna GET IT DONE op, een organisatie die met behulp van social media mensen probeert te mobiliseren om anderen in de wereld die minder vrijheid hebben in hun leven, te ondersteunen.

L’Officiel NL liet zich inspireren door de actrice en lanceert een liefdadigheidsproject in Zuid-Afrika waar straatkinderen de kans krijgen om een betere toekomst op te bouwen. Het is de bedoeling dat jongeren van 16 tot en met 18 jaar hun artistieke vaardigheden gaan ontwikkelen middels theater, muziek, dans, fotografie en film. Dit leidt uiteindelijk naar een groter gevoel van eigenwaarde, wilskracht en de vaardigheden die ze nodig hebben om een beter leven op te bouwen.

Per verkocht L’Officiel NL nummer wordt één euro gedoneerd aan de Academy of Inspiration.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.lofficielmagazine.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties