0

Amsterdam – Sarah Jessica Parker’s kledingmerk Halston gaat misschien wel in de uitverkoop. Volgens insiders houdt het stijl-icoon haar ogen open voor mogelijke bieders.

Betrouwbare bronnen melden dat er een ‘gecompliceerde en dynamische structuur’ heerst onder de hoge piefjes. Beetje vaag, maar Sarah Jessica doet het zelf erg goed: het label is gewoon op zoek naar investeerders om het label een boost te geven. De actrice heeft natuurlijk veel verstand van mode, maar er valt altijd wat bij te leren. “Er is zoveel wat ik niet weet, maar waar ik graag over wil leren,” aldus Jessica over haar rol als voorzitter van Halston. Wat er verder gaat gebeuren met het merk is nog onbekend, maar wij houden je natuurlijk op de hoogte.

Sarah Jessica Parker: fabulous als altijd

Sarah Jessica Parker: fabulous als altijd

In de jaren ’60 en ’70 was Halston erg populair onder de sterren. Bianca Jagger, Liza Minelli en Elizabeth Jagger liepen allemaal weg de maxi dresses en jumpsuits van het modehuis. Na een dipje werd de kleding weer helemaal hip met Sarah Jessica Parker als gezicht en creatief directeur van het merk.

www.halston.com

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties