0

Amsterdam – Het is nog even speculeren wie de trouwjurk van Kate Middleton ontwerpt. Zo zouden Bruce Oldfield en Erdem dé jurk ontwerpen. Maar nu is Sarah Burton – creatief directeur bij Alexander McQueen – de volgende die dit lijstje aanvult.

CEO Jonathan Akeroyd zou zijn mond voorbij hebben gepraat tijdens een etentje. Of het waar is? Meneer liet onlangs weten dat hij dit nooit gezegd heeft: “Natuurlijk niet. Ik zou het me wel herinneren als ik het daadwerkelijk gezegd heb.” Een woordvoerder van modehuis McQueen liet daarop weten dat Sarah druk is met de show van morgen. Ze was net als de rest van het team verrast om de geruchten te horen.” Burton gaat volgens haar de jurk niet ontwerpen. Kate’s bruiloft valt trouwens vier dagen voor een belangrijk event van McQueen in New York, maar dat wil natuurlijk niets zeggen..

Ontwerp uit de zomercollectie 2011 van Alexander McQueen

Kate Middleton doet er alles aan om geheim te houden wie haar jurk ontwerpt. Zolang nog niets officieel bevestigd is, blijft modeland gewoon verder roddelen. Wordt vervolgd..

www.alexandermcqueen.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties