0

Amsterdam – De actrice was naar Glasgow (de grootste stad van Schotland) gevlogen voor een liefdadigheidsgala, waar zij tot haar grote schrik erachter kwam dat haar koffer vol mooie roze jurken was kwijt geraakt.

Omdat Hurley nog niet helemaal zeker was van haar outfit, had ze voor de zekerheid meerdere jurken ingepakt. Zij wilde natuurlijk perfect voor de dag komen op het event, wat speciaal voor de borstkankermaand werd gehouden. Helaas informeerde de luchtvaartmaatschappij Britisch Airways haar dat de bagage Glasgow niet had bereikt en toen plaatste de actrice een noodoproep op Twitter: “On way to Scotland for Breast Cancer Awareness & Fundraising. Come & help if near Glasgow!!”

Waarschijnlijk zijn er hulptroepen te pas geschoten, want dezelfde dag verscheen Hurley toch nog in een aantal prachtige roze jurken.

Speciaal voor de Borstkankermaand heeft Estee Lauder een Pink Ribbon make-up collectie uitgebracht die ook verkrijgbaar was op het event. Een gedeelte van het bedrag wordt geschonken aan ‘the Breast Cancer Research Foundation’.

www.esteelauder.com

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties