0

Amsterdam – Even geen inspiratie meer over wat je kunt geven deze Kerst? Een geurkaars van het topmerk Diptyque maakt iedereen gegarandeerd blij. De heerlijke geuren en de prachtige verpakkingen zorgen ervoor dat het wel wat meer is dan een simpele kaars.

Voor de Kerst heeft Diptyque speciaal twee kaarsen gecreëerd.

De kaars in de groene verpakking, genaamd Epinette, heeft een frisse geur die gebaseerd is op de naalden van een dennenboom. Die in de rode verpakking, genaamd Perdigone, heeft een fruitige en warme pruimengeur.

Diptyque is een bedrijf dat zich oorspronkelijk richtte op avantgardistische ontwerpen van stoffen. De drie eigenaren besloten in 1963 geurkaarsen te maken die matchen met de kleuren van de stoffen. Klanten vonden de geuren zo geweldig dat Diptyque in 1968 ook parfums begint te produceren. Nu richt Diptyque zich helemaal op kaarsen en geuren, met groot succes.

Het merk laat zich inspireren door geuren die ze tegenkomen tijdens exotische reizen en die ze zich herinneren uit de kindertijd. Een normaal formaat kaars (die van 190 gram) brandt vijftig tot zestig uur. Er bestaat ook nog een kleinere maat, fijn om een geur te testen, en een supergrote kaars die je buiten kunt plaatsen.

In Nederland worden Diptique kaarsen verkocht bij Skins Cosmetics (ze hebben ook een webshop!). Het normale formaat kost 58,- euro en het kleinere formaat kost 30,- euro.

Epinette

Perdigone

www.diptyque.co.uk

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties