0

phiips Amsterdam – ILFN was uitgenodigd om bij de familie Philips op de ‘housewarming’ te komen. Op de Keizersgracht in Amsterdam kregen wij een rondleiding van de vader des huizes door een huis vol nieuwe Philips foefjes! Van haarstraighters tot LCD schermen en van senseo’s tot strijkijzers. Zelfs een vrouw kan genieten van deze hightech gadgets. Er waren een paar items waar ILFN wel erg blij van werd! Bijvoorbeeld de 2 in1 styler, waar je mee kan krullen en straighten. De Philips hoofdtelefoon met verwisselbare caps, zodat zelfs je hoofdtelefoon als fashionable accessoire dient! Of de sensuele stimulator die de erogene zones van de vrouw EN de man stimuleert! Wat wil een vrouw nog meer! Dit uitstapje was een hele verlichting! Haha ;-)
Stijl/krultangNieuw foefje voor de thuiswerkers onder ons!

Philips komt met een nieuwe notebook hoes. Maar niet zomaar een hoes! Dankzij de hoes van Philips hoef je je niet meer te voelen alsof je in brand staat door een oververhitte laptop. Door de extra laag voorkomt oververhitting  dankzij een goede luchtcirculatie. Ook nog eens goed voor je lap top! En niet alleen dat! Als je je lap top schuin op je schoot houdt valt hij er meestal van af. Door de nieuwe stof blijft hij lekker zitten waar die hoort. En als je wil, kan je ook nog je lap top aansluiten aan de luidspreker op de hoes, zodat je alles hoort wat je wil horen! Dit alles voor 39 euro!

Notebook Sleeve

Licht om fit en wakker te blijven!

Krijg jij ook zo en dip als je de hele dag binnen achter de computer zit! Philips heeft DE oplossing! De energylight die je volledig uit je seizoensdip haalt. Dit bijzondere lichtje geeft je het nodige daglicht en de nodige energie, ongeacht het seizoen zonder dat je ervoor naar buiten moet! 30 minuten met de energylight en  je kan weer de hele dag achter je schermpje tikken zonder een inkakker. En als je echt niet meer zonder kan is er ook nog gedacht aan een traveleditie. Dit moderne daglicht is te verkrijgen vanaf 189 euro  travel editie 249 euro.
EnergylightVoor meer informatie ga naar www.philips.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties