0

Amsterdam – Louboutins, Louboutins, Louboutins… het liefst bestaat onze hele schoenencollectie eruit. Het zijn de diamanten onder de schoenen en die willen we maar al te graag hebben. Daarnaast verkopen ze ook nog tassen en nu komen ze binnenkort wel met een hele bijzondere uitvoering.

Het tasje is namelijk in de vorm van een pil en bestaat uit de kleuren wit en blauw. De ene helft van de shoulder bag is wit en de andere blauw. In het blauwe gedeelte staat als grap ook nog eens de sterkte van de pil, namelijk 500 mg. Om Louboutin erin te herkennen moet er natuurlijk rood in verwerkt zijn. Meneer Louboutin denkt natuurlijk aan alles en wanneer je het tasje open doet is de hele binnenkant rood.

Wanneer je dit exemplaar draagt, zorg je er zeker voor dat iedereen je na zult staren en je outfit ook nog eens extra zal opvallen. Het is nog even afwachten voordat de shoulder bag te koop is. In die tussentijd kun je alvast sparen, want je mag voor het tasje maar liefst 4.695 euro neerleggen. Niet bepaalt goedkoop dus… Gaan jullie al sparen?

Bekijk de foto’s van de Pilule 20 Ans shoulder bag hieronder.

De Louboutin Pilule 20 Ans shoulder bag

Wij vinden het tasje heel erg grappig...

Er is duidelijk te zien, dat de pil 500 mg sterk is

Natuurlijk is de binnenkant rood...

www.christianlouboutin.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties