0

Amsterdam – Zangeres Loona, bekend van de zomerhits Bailando en Vamos a la Playa, is bij de Nederlandse douane aangehouden vanwege een Victor&Rolf parfum. De Flowerbomb, wel toepasselijke parfum, die in haar tas zat, werd gezien als een granaat.

Aangehouden worden omdat je een parfumflesje in je tas hebt zitten? Wie verwacht dat? Iedereen heeft toch parfum bij de de hand? Loona haar handbagage werd gecontroleerd en ze werd aangehouden door de marechaussee. De zangeres had een parfum flesje van Victor&Rolf in haar tas, die een vorm van een granaat had en een ketting met een gouden geweer, voor de marechaussee genoeg redenen om haar op te pakken. Uiteindelijk na drie uur vastgezeten te hebben op het vliegveld, heeft ze haar flesje en ketting helaas moeten weggooien.

Op de luchthaven van Oslo in Noorwegen is de Flowerbomb van Viktor&Rolf niet meer verkrijgbaar, hij wordt als vuurwapen beschouwd en is ook verboden om mee te nemen. Afwachten hoelang het duurt voordat het parfumflesje op meerdere vliegvelden wordt gezien als granaat ?

www.parfumerie.nl

(Marloes de Vrij)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties