0

Amsterdam – Naast alle fashionable kleuren staat nagellak ook bekend om de bijzondere namen. Het is een ware strijd om de leukste te verzinnen tussen alle beauty merken. Toch blijft O.P.I. de koningin hiervan.

De aankomende herfst/winter ’12 collectie is dit keer geïnspireerd op Duitslands hotste stad Berlijn. Het is niet alleen de hotste stad van Duitsland maar zelfs van heel Europa. De stad is in een snelle tijd uitgegroeid tot een echte hotspot en dat verdient dan ook een eigen nagellak lijn. Er zit onder andere de kleuren lime geel, olijf en vele paarskleuren in. Het gaat natuurlijk om de namen en we moeten zeggen ze zijn heel erg lachwekkend. Zo is er “Don’t Talk Bach To Me”, “Nein! Nein! Nein! OK Fine!” en “Every Month is Oktoberfest”.

We zijn dan ook benieuwd hoe deze namen zijn bedacht. De creative director, Suzi Weiss Fischmann, van O.P.I. vertelt dat zes mensen in acht uur de twaalf namen voor de collectie hebben bedacht. Ze is samen met de andere creativelingen in een kamer gaan zitten met alleen maar Duits eten en zijn er los op gaan brainstormen. Het eindresultaat is dan ook geweldig. We mogen alleen nog even wachten voordat ze in de winkel te koop zijn.

Wat vinden jullie van de namen uit de O.P.I. Germany collection?

Nu is de Spiderman collectie nog te koop in de winkel

www.opi.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties