0

Amsterdam – Dolcis, Invito, PRO, Manfield en Scapino roepen iedereen op om zijn/haar oude schoenen in te leveren voor het goede doel. De schoenenketens doen dit om geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Wat blijkt? 25 procent van de kinderen waarbij kanker is geconstateerd, overlijdt. Daarom is er (veel) geld nodig voor onderzoeken waarbij therapie versneld kan worden. Een kind krijgt zodoende een betere behandeling waarbij kinderkanker daadwerkelijk genezen kan worden. En jij kunt een handje helpen door je oude schoenen in te leveren bij een van de deelnemende winkels.

Per ingeleverd paar krijg je een kortingsbon van € 10 die je bij Dolcis, Invito, PRO, Manfield en Scapino gebruikt. Minimaal te besteden bedrag is € 40, maar bij € 80 kun je twee bonnen gebruiken en bij € 120 zelfs drie! Hoe meer schoenen je inlevert des te meer geld voor KiKa. Jij blij met je nieuwe aankoop en voldoening, Kika blij met jou. De winkels streeft ernaar ruim € 50.000 op te halen. Moet lukken, toch?

Sleehkakken Invito € 69,99.

De actie geldt vanaf vandaag tot zondag 10 april. Shop ze!

www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties