0

Amsterdam – Jamie Hince, verloofde van Kate Moss, zegt de daden van  dronkelap John Galliano wel te begrijpen. De geruchten dat Galliano de trouwjurk van Kate zou ontwerpen wuift de voorman van The Kills weg als ‘ongegrond.’

“Ik heb de video niet gezien en ik ken John helemaal niet zo goed, maar mensen zien de ware reden voor zijn gedrag niet. John heeft een serieus alcoholprobleem en wij zouden ook allerlei lelijk dingen kunnen uitschreeuwen als wij diezelfde problemen hadden,” aldus Jamie Hince. “Je kunt iemand beoordelen op zijn stomme uitspraken, maar je kunt ook verder graven en het echte probleem boven water halen.” zo vertelt de Brit aan Sunday Times Magazine. “En ik denk dat het duidelijk aan de alcohol ligt. Men zegt dat het zijn politieke voorkeur is, maar ‘ik houd van Hitler’ uitschreeuwen heeft niets met politiek te maken, dat is iemand die een probleem heeft.”

Jamie Hince en Kate Moss

Galliano kwam enkele maanden geleden in opspraak door zijn antisemitische opmerkingen tegen twee Joodse vrouwen in een Frans café. Na het opduiken van het filmmateriaal waar dit alles in te zien is, is de designer ontslagen bij modehuis Dior. Momenteel zit Galliano in een afkickkliniek in Arizona op advies van vriendinnen Kate Moss en Naomi Campbell.

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties