0

Afbeelding 36Amsterdam – Bachelor Party in New York style? Waanzinnig stappen en shoppen met al je vrouwelijke collega’s? Een onvergetelijke reünie met the girls? Bijzondere verjaardag of iets anders te vieren? Dan heeft PC TOURS hosted by caffepc het ultieme dagje uit voor je in petto! Je hebt de keuze uit 3 verschillende arrangementen.

Met het Coster Diamonds arrangement beginnen jullie de middag geheel in stijl onder het genot van een glaasje bubbels en lekkere crostini’s die vers worden gemaakt in de eigen keuken van caffepc! Vervolgens laat je je bij Coster Diamonds tijdens een exclusieve rondleiding verblinden door de mooiste diamanten. Uiteraard is er daarna nog genoeg tijd om te (window) shoppen in de PC. Na al deze verpletterende indrukken staan er in caffepc  de enige echte Sex And The City Cosmopolitan cocktails voor jullie klaar! Het programma zal smakelijk eindigen, want de chef-kok zal speciaal voor jullie een overheerlijk diner met een uitgebreid chocoladedessert bereiden. 52,50 euro p.p.

Meer in voor een beauty dagje?  Rond 16:00 wordt je wederom bij caffepc verwacht, hier krijgen jullie een glaasje bubbels en verse aardbeien geserveerd. Aansluitend worden jullie verwacht bij parfumerie Douglas, waar iedereen wordt verwend  met naar keuze een korte manicure of een eyebrow touch-up. Daarboven op krijgen jullie ook allemaal een persoonlijk geur – of make-up advies. Als iedereen op z’n mooist is, staan er cocktails met Oosters fingerfood voor jullie klaar in caffepc. Na deze borrel, kunnen jullie ook nog eens genieten van een 3-gangen diner. Als afsluiter krijgen jullie ook allemaal nog een leuke beauty verassing mee naar huis! 50,00 p.p.

Altijd al willen shoppen onder begeleiding  van een echte stylist? Het arrangement begint uiteraard weer met champagne en huisgemaakte crostini’s bij caffepc. Daar zullen jullie een bekende stylist ontmoeten, die jullie vervolgens de mooiste boetieks van Amsterdam laat zien, en jullie persoonlijk kledingadvies zal geven met de laatste fashiontrends! Uiteraard eindigt jullie shoppingtour in de PC. Caffepc vangt jullie op met een glamorous cocktail en fingerfood. Tot slot zullen jullie ook bij het personal shopping arrangement verwend worden met een culinair 3-gangen diner.

Lijkt je dit nu helemaal leuk, maar had je ook nog wat anders in gedachten? Stel dan je eigen arrangement samen op www.caffepc.nl/pctours

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties