0

Amsterdam – Een beetje freaky is het toch echt wel: de vijfentwintigjarige Lisa Hind is geobsedeerd door de look van glamourmodel Jordan. Ze geeft bizar veel geld uit om de looks van het model te evenaren. Lisa heeft Jordan inmiddels al negen keer ontmoet.

Lisa is 24 uur per dag met haar uiterlijk bezig. Toch heeft ze wel nog tijd voor haar man, Steve. Vier jaar geleden vroeg Steve Lisa ten huwelijk. Zij stemde hier alleen mee in als hij beloofde haar te financieren in haar ‘beautyrituelen’, zoals zij het zelf noemt. Dit houdt het volgende in: haar dagelijkse bezoek aan de zonnebank, botox behandelingen, haar lip fillers, valse nagels en haar hairextensions. In totaal is ze per maand zo’n €350,- kwijt om haar Jordan uiterlijk bij te houden.

Lisa heeft er alles voor over om er zo fake uit te blijven zien: “Ik zou sterven voor mijn uiterlijk. Nep is het nieuwe naturel. Ik haal altijd mijn make-up eraf voordat ik ga slapen dus ik heb lipliner, eyeliner en mijn wenkbrauwen laten tatoeëren.”

Steve vindt het allemaal best… Hij werkt over om bij te dragen aan Lisa’s ingrepen. Lisa zelf werkt niet, ze is natuurlijk veel te druk met haar dagelijkse rituelen. Wat een aparte mensen lopen er toch rond op deze wereld!

Lisa met haar heldin Jordan: Zoek de verschillen

Lisa met haar aanstaande echtgenoot Steve. Liefde is blind zullen we maar denken.

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties